Skip to main content

Ergonomisk bistand

Har I brug for min erfaring og ekspertise omkring dentalergonomi, skal I endelig række ud. Er det et enkelt konkret spørgsmål, må du altid sende en mail. Jeg har stor erfaring med konkrete opgaver, som beskrevet herunder.

 

Ergonomisk brandslukning
Er skaden sket? Jeg tilbyder individuel “brandslukning” ude på klinikken. Er det en enkelt medarbejder, som skal tilbage på job efter sygemelding, eller en som har fået et akut behov for ergonomisk bistand, så rykker ergobussen gerne ud og hjælper med at få medarbejderen godt i gang igen.

Når man skal i gang igen efter et skade-/sygdomsforløb, er det super vigtigt at komme tilbage til gode vaner. Har du eller en medarbejder gennemgået et genoptræningsforløb, er det oplagt at supplere dette med at få kigget ergonomien igennem. Det kan være større eller mindre ting, som den enkelte måske ikke ved, hvordan de skal løse, eller ting  som mit skarpe ergonomiøje kan gennemskue.

Vi sætter typisk 3 timer af. Først ser jeg medarbejderen arbejde “som normalt”. Derefter snakker vi rutinerne igennem og øver det på klinikken. Da det er individuel undervisning, vil det primært være en-til-en undervisning, men ofte giver det også mening at medarbejderens team er med. Så drejer det sig eksempelvis om en tandlæge, kan det være godt at inddrage en klinikassistent eller to i de nye tiltag.

Priseksempel for 3 timers brandslukning 5.500 kr. (eksklusiv kørsel).

 

Klinikindretning
Skal I indrette klinik og vil have ergonomien bygget med ind fra starten?
I kan bruge min erfaring og viden om klinikindretning i jeres byggefase, hvis I ønsker et mere uvildigt øje på planen.

Pris pr time 1.700 kr.* (ekskl. kørsel)
*minimum 2 timer