Krebs Ergonomi

KREBS ERGONOMI har eksisteret siden 2001. Siden da, har jeg primært arbejdet med tandpersonale.

Andre faggrupper har dog også draget nytte af min viden, f. eks andet sundhedspersonale, frisører og kontoransatte.

Siden min opstart I 2001 har jeg haft et tæt samarbejde med den danske tandlægeforening. Senest har jeg i samarbejde med tandlægeforeningen lanceret kampagnerne:

TANDLÆGE PAS PÅ DIG SELV og TANDLÆGE PAS PÅ DIN ARBEJDSSTILLING.
 

 

Tandlæge pas på dig selv: 

https://vimeo.com/album/2514268

 

Tandlæge pas på din arbejdsstilling: 

https://vimeo.com/album/1854028

 


Jeg har afholdt en lang række foredrag og workshops, for større og mindre grupper af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Blandt andet i forbindelse med Årskurset i Bella Centret, hvor jeg ligeledes deltager med min stand på Scandefa.

Jeg er uddannet Mensendieck-lærer fra 1997. www.mensendieck.dk
Efter endt uddannelse, underviste jeg i skånsom træning og holdningskorrektion og jeg var medejer af Frederiksberg Mensendieck Institut, som er landets største institut indenfor området.
Jeg har suppleret min uddannelse med et etårigt forløb i Motion og Sundhedsfremme på Åben Universitet i Odense. Desuden har jeg løbende fulgt andre kompetencegivende kurser, der omhandler emner som ryg-, nakke- og lændesmerter, samt musearm m.m.

Fra 2011 til april 2017 forhandlede jeg MeridentOptergos optiskeløsninger. Jeg har nu valgt at koncentrere mig 100% om ergonomien, som er min mission, min passion, mit hjertebarn. 

Jeg har medvirket til og skrevet en lang række artikler om emnet arbejdsbevægelser, krop og holdning, primært inden for tandlæge branchen.  

Blandt andet: Aktuel Nordisk Odontologi 2015  
(Link)

Min base er i Århus, men jeg kommer i hele landet.

Jeg glæder mig til at besøge din virksomhed.