Skip to main content

Tandteamet i ergonomisk balance

 

9.00 – 10.00: Jeg starter med at kigge på jer imens I har patienter, danner mig et indtryk af jeres siddestillinger og klinikkens indretning.

10.00- 11.00: Alle er samlede, uden patienter. Jeg introducerer jer for dagens forløb og taler om ergonomi, med netop jeres klinik i centrum.

11.00 – 14.00: I har patienter, jeg kigger på jer individuelt og kommer med råd til ændringer af jeres arbejdsmønster. I har mulighed for at prøve det af på jeres patienter med det samme og ikke mindst melde tilbage og stille spørgsmål, så alle er afklarede inden dagen er omme.

14.00 – 15.00: Jeg fortæller om fælder på jobbet, hvad i kan gøre for at undgå disse og hvordan I kan hjælpe hinanden. Der vil være mulighed for, på skift, at arbejde omkring unit´en, hvor de andre kigger på. Til sidst skal i være aktive. I skal mærke led-balancen i kroppen og have en fornemmelse af, hvilken betydning kropsbevidsthed har for jeres arbejdsdag. Jeg vil præsentere jeg for nogle øvelser, som kan aflaste jer.
Dette er et eksempel på, hvordan det kunne foregå. Har I andre ønsker imødekommer jeg gerne disse.

Priseksempel: En dag på klinikken fra 9.00 til 15.00 – kr. 14.000,- (plus evt. geografisk tillæg)